Reobrim el nostre bloc!!!

Aquest, i NOMÉS AQUEST, és el bloc oficial de l’Associació Pinya de Rosa. Una Associació que, com sabeu, va néixer ara fa 7 anys (just la revetlla de Sant Joan del 2002) per preservar de l’especulació i de l’edificació aquest espai Natural. Aquest Paratge Natural d’Interès Nacional.

En primer lloc, dir-vos que hem estat SEMPRE atents a les actuacions que hi ha hagut al voltant de l’espai. Que SEMPRE, des del rigor i des del positivisme, hem fet el que hem cregut necessari per a què, allò que en un primer moment es va aconseguir PER LLEI (25/2003) es desenvolupi.

Ara, un any després de la darrera activitat que vam dur a terme, creiem que cal i val la pena posar sobre l’estrada pública els darrers fets. És així que demanem que aneu seguint i aneu informant-vos sobre el què passa a l’espai a través d’aquest bloc, si voleu saber la nostra versió.

A més, l’ASSOCIACIÓ PINYA DE ROSA vol deixar clar que aquesta és l’única eina de comunicació pública oficial que té. Ens desvinculem de qualsevol altre bloc, web o qualsevol mena de publicació digital que hi ha penjada i que aprofita el nom del paratge com a capçalera. Repetim: AQUESTA I NOMÉS AQUESTA ÉS LA NOSTRA FINESTRA D’INFORMACIÓ OFICIAL.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.