ATUREM de nou la DESTRUCCIÓ de PINYA DE ROSA

Us convidem aquest dilluns, a les 20.30 al teatre de Blanes: 

Davant dels malaurats fets que han sacsejat, aquests darrers mesos, el PNIN de Pinya de Rosa, l’associació Pinya de Rosa ha organitzat aquest acte obert on es vol explicar i afrontar quins són els darrers fets al voltant d’aquest paratge natural. Hem convidat a tota la ciutadania a participar-hi, amb un torn inicial on hi prendran part membres de la nostra entitat, científics i el científic Martí Boada. Boada és Geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals. Professor titular i investigador del Departament de Geografia i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Principals camps de recerca: canvi ambiental global; biodiversitat urbana i forestal; comunicació ambiental. Membre del Comitè Espanyol del PNUMA (Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient), de la Comissió de Comunicació i Educació de la UICN (Unió Internacional per a la Conservació de la Natura) i del Fòrum Global 500 de les Nacions Unides. 

Boada es va significar, molt activament, ara fa 7 anys, en la preservació de l’espai quan, en el seu moment, estava amenaçat per la construcció d’una urbanització. Ara, Boada, ha volgut tornar a participar amb els actes de l’entitat.

pinya de rosa (acte 15 juny).pdf

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.